La Gestora de Ciutadans ha decidit ajornar l'Assemblea General del partit, prevista inicialment per al pròxim cap de setmana a Madrid, davant de l'"excepcionalitat de la situació" generada pel nou coronavirus, segons ha informat en un comunicat.

El congrés de la formació taronja quedarà posposat "fins que les circumstàncies ho aconsellin per raons de precaució, responsabilitat i prudència sanitària," ha explicat la Gestora.

Aquesta i altres decisions s'han pres atenent la proposta elevada pel comitè de crisi creat per Cs després de l'augment dels contagis en les últimes hores a Espanya, i "amb la voluntat de vetllar per la protecció, la salut i la seguretat dels treballadors, afiliats i del conjunt de professionals de la informació que segueixen l'activitat política del partit".

Malgrat l'ajornament del congrés, la gestora del partit detalla que el nou comitè executiu escollit aquest cap de setmana, liderat per Inés Arrimadas, prendrà possessió del seu càrrec el pròxim dissabte davant del president de l'assemblea general, Manuel García, i dilluns vinent es reunirà per primera vegada.