El líder de C’s, Albert Rivera, ha assumit sense embuts que els resultats a Galícia i a Euskadi no són bons i ha afirmat que el partit ha d’analitzar les campanyes per corregir estratègies de cara al futur. “No és el resultat que volíem”, ha conclòs Rivera.

“Hem perdut una oportunitat, no hem complert els objectius i volem saber per què”, ha reiterat amb cara llarga.  

Amb els resultats a la mà, Rivera també ha demanat al PSOE que faci el favor de desbloquejar la legislatura i que no entri en pugnes internes. “No és una bona notícia el debat intern i l’anunci del congrés dels socialistes”, ha dit Rivera.

"L'executiva nacional i jo sempre som responsables del que ha passat. No ens escapem de les responsabilitats". 

Investidura

En aquest punt, C’s ha insistit que estan oberts a buscar la fórmula que sigui possible per sumar perquè el govern espanyol comenci a funcionar. Ha recordat que ja van signar un document amb 100 mesures que eren la base del pacte d'investidura de l'anterior legislatura entre C's i PSOE. 

"No tinc tan clar quina és la posició de Sánchez ni si hi ha un missatge conjunt. Perquè ara escoltem els líders territorials dient cadascú el que li sembla. Per això li dic al PSOE que pensi abans en el país que en el partit", ha dit. 

 

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat
Rivera 25S EFE
eleccions 25-S C's es queda a zero al País Basc i Galícia Marta Escobar Martí