El grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Barcelona ha penjat un vídeo a les xarxes per denunciar la "complicitat" que asseguren que l'alcaldessa Ada Colau i el seu govern municipal tenen amb el top manta. En el vídeo utilitzen els colors d'En Comú, partit de Colau, i també la tipologia dels seus cartells electorals per denunciar els problemes d'aquesta activitat.

El vídeo assegura que Ada Colau permet a Barcelona "degradació de l'espai públic","comerç il·legal", "efecte crida", "competència deslleial" i "explotació de persones". Les denúncies van acompanyades d'imatges d'immigrants realitzant aquesta activitat al Moll. Una de les últimes imatges és la de l'agressió d'un manter a tres agents de la Guàrdia Urbana, que van quedar ferits. 

El vídeo ha estat penjat al Twitter del grup municipal hores abans que comencés la cimera que ha convocat el Síndic de Greuges, Rafael Ribó, amb les principals autoritats del país amb competències i responsabilitats per actuar sobre el top manta. Entre els convocats hi ha Ada Colau; el conseller d'Interior, Jordi Jané; el subdelegat del govern espanyol, Emilio Ablanedo Reyes, i el president del Port de Barcelona, Sixte Cambra.