Esquerra Republicana de Catalunya tornaria a guanyar les eleccions espanyoles a Catalunya amb una forquilla de 16 a 18 escons, segons el macrobaròmetre d'octubre del CIS. D'aquesta manera, els republicans guanyarien d'un a tres diputats respecte els comicis generals del 28-A.  El seguiria el PSC, que guanya un o dos diputats des de les últimes eleccions, que en va treure 12, i es queda amb 13 o 14.  

Junts per Catalunya recula en el volt estimat a l'enquesta respecte a les generals de l'abril. L'enquesta pronostica que baixaria dels 7 escons i n'obtindria de 4 a 6. Així, podria perdre entre 1 i 3 representants. Per contra, En Comú Podem inverteix els resultats, que creixeria dels 7 del 28-A als 8 o 9 diputats.

La CUP, amb 1 o 2 escons, entraria al Congrés.

D'aquesta manera, l’independentisme sumaria majoria d’escons el 10 de novembre per primera vegada per la banda alta de la forquilla, ja que podrien arribar a aconseguir vint-i-sis diputats dels quaranta-vuit en joc. Per la banda baixa de la forquilla, l’independentisme es quedaria en vint-i-un escons i no superaria el 50% de butaques.

 

 

Ciutadans passaria dels 5 diputats actuals als 2, el PP repeteix resultats mantenint un escó mentre que Vox perdria l'únic que havia aconseguit.

L’enquesta es va fer abans de la sentència al procés del Tribunal Suprem i de l'exhumació de Franco.