El CIS apunta una clara victòria d’ERC amb un 22% dels vots en unes eleccions generals a Catalunya, mentre que el PSC recuperaria la segona posició i els comuns quedarien en tercer lloc. Pel que fa a Vox, obtindria un 1,1% dels vots. El PDeCAT cauria fins al 3,5% i el PP obtindria un 2,6% dels vots, segons aquesta enquesta que es va fer entre l’1 i l’11 de novembre, és a dir, abans de les eleccions andaluses que han capgirat el mapa electoral espanyol.

Enfront del 22,2% dels vots que obtindria Esquerra, el PSC en sumaria un 16,7% i els comuns, que han guanyat a Catalunya les dues darreres eleccions al Congrés, quedarien aquest cop en tercera posició amb un 13,4% dels vots.

Ciutadans sumaria un 8,4% dels vots i superaria clarament el PDeCAT, que es quedaria amb un 3,5%, mentre que el PP tindria un 2,6. Vox només aconseguiria un 1,1 dels vots, segons aquesta enquesta feta abans de les eleccions andaluses. Cal tenir en compte que per obtenir representació al Congrés és necessari obtenir un 3% dels vots a la circumscripció electoral.