La primera empresa de ciments catalana, Ciments Molins, ha aprovat aquest divendres en una reunió del consell d'administració traslladar la seva seu social a Madrid. La incertesa generada per la situació política catalana ha provocat que el canvi de domicili social, de Sant Vicens dels Horts a la capital de l'Estat, s'hagi fet efectiu. 

En el comunicat emès per la companyia es justifica la mesura per protegir els interessos del grup i mantenir la normalitat en la seva operativa. En ell, també s'afirma que el canvi de seu ve derivat per "l'actual situació política i social que es viu a Catalunya i degut a la inseguretat que això provoca". 

Ciments Molins ha reafirmat el seu compromís amb el manteniment de l'activitat i també de les seves seus socials en les societats industrials del grup situades a Catalunya, és a dir, Ciments Molins Industrial, Promsa i Propamsa. L'any passat va facturar 691 milions d'euros i va obtenir un benefici net de 64 milions. La companyia, que manté una presència industrial important a Catalunya, està fortament internacionalitzada, amb plantes de producció a Llatinoamèrica, Àsia i el nord d'Àfrica.