Reunió d'urgència de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, amb el seu equip perquè es pronunciï sobre el vídeo difós per OkDiario en què es veu com l'enganxen robant dues cremes del supermercat Eroski quan era vicepresidenta de l'Assemblea de Madrid.

La reunió hauria començat a les 11 hores i, de moment, ningú del PP no s'ha pronunciat, menys el líder popular català, Xavier García Albiol, que ha dit a Los Desayunos de TVE que Cifuentes ha de donar explicacions sobre aquest vídeo perquè "les imatges són les que són" i ha afegit que "haurà de sortir i explicar el que crea oportú, les imatges són les que són i el relat, sincerament, em sembla una 'cutrez'.

L'única cosa que des del PP s'ha posat de relleu és que emmarquen aquesta publicació en la "campanya" contra Cifuentes que va començar, segons subratllen, amb la publicació de les falsificacions de les notes del seu màster de la Universitat Rey Juan Carlos (URJC).

Segons el vídeo, Cifuentes va haver de buidar la seva bossa a petició del vigilant de seguretat de de l'hipermercat del Pont de Vallecas, pròxim al Parlament regional, davant de la sospita que hagués robat productes cosmètics.