El treball final de màster de Cristina Cifuentes continua sense aparèixer, ni a la universitat Rey Juan Carlos (URJC), ni a casa seva, provocant així més dubtes sobre l'existència d'un document que, si es visualitzés, serviria a Cifuentes per acreditar la seva versió que la trama estaria induïda per desprestigiar-la, en forma d'operació política. "Per a mi, tenia una importància relativa i no sé on és" ha assegurat la presidenta de la Comunitat de Madrid en la roda de premsa posterior al ple extraordinari d'aquest dimecres, on no ha convençut l'oposició sobre la legalitat del títol.

Així les coses, Cifuentes ha descarregat la responsabilitat en la URJC, a qui ha autoritzat a ensenyar el document. "En aquests moments, l'únic que té validesa és el treball que es va entregar i presentar" ha dit. El fet és que aquest encara no ha vist la llum i Cifuentes s'ha excusat que els joves, a diferència d'ella, sí que el guardarien perquè "fa menys anys que el van fer". Tanmateix, la madrilenya ha explicat que es movia "perfectament" en la matèria de què tractava aquest treball i era les "competències dels actors polítics en les comunitats autònomes".

Igual polèmica ha generat el fet que cap company la va veure a classe el temps que haurien durat els estudis. Preguntada sobre si feia exàmens presencials, ha repetit dues vegades que va arribar a un acord amb el professorat, però no ha volgut aclarir si assistia al centre. La resposta obriria la porta a especular que realment no s'hauria avaluat per escrit de les assignatures matriculades. Donada la dedicació que requereixen els estudis, s'ha excusat, però, que quan era delegada del govern espanyol a la comunitat de Madrid sempre va exercir la seva tasca.