Topada entre la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, i la formació de Podemos aquest matí a l'Assemblea de Madrid quan Cifuentes ha acusat el partit morat de portar a les llistes "pederastes, agressors i antics terroristes". Davant d'aquesta acusació, Podemos ha demanat d'intervenir per al·lusions i ha demanat a Cifuentes que no es "posés nerviosa".

Aquest intercanvi de paraules ha començat quan la portaveu de Podemos a l'Assemblea, Lorena Ruíz–Horta, havia acusat Cifuentes d'utilitzar els serveis jurídics de tots els madrilenys per exonerar-se i desprestigiar la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil.

Cifuentes ha negat qualsevol tipus d'acusació i ha declarat que cap jutge no l'ha relacionada amb Púnica ni amb qualsevol altra trama de corrupció. A més, ha negat que anés a l'advocat de la Comunitat per desprestigiar la Guàrdia Civil.

Unes acusacions que es produeixen un dia abans que Cifuentes comparegui davant de la comissió d'investigació parlamentària sobre la corrupció. Aquest divendres, Cifuentes serà interrogada pels informes de l'UCO que la vinculen a una presumpta manipulació d'ofertes a favor d'Arturo Fernández el 2011.