Atac informàtic contra diverses empreses de l'estat espanyol, entre elles la Cadena Ser. La mateixa emissora ho ha confirmat a través d'un comunicat, en el qual explica que aquesta matinada ha estat víctima d'un ciberatac que ha tingut una afectació "greu i generalitzada" de tots els sistemes informàtics. 

A causa d'això, la ràdio del grup Prisa ha hagut de desconnectar tots els sistemes informàtics operatius, seguint els protocols establerts per a aquests casos, tot i que ha pogut garantir l'emissió des de la seu central de Madrid a través d'equips autònoms. Els tècnics treballen en la recuperació progressiva de la programació local de cadascuna de les emissores.

Des de l'Institut Nacional de Ciberseguretat (Incibe) han informat que l'atac afecta també altres empreses i han assegurat que estan treballant en la "mitigació i recuperació de l'incident" amb les empreses afectades. També afirmen que estan en "permanent coordinació" amb la resta d'organismes públics nacionals" per donar-se "suport en la investigació en curs".

El govern espanyol també havia emès un comunicat assegurant que "s'estan produint infeccions pel malware tipus ransomware a empreses estratègiques a Espanya", tot i que ha estat eliminat de la seva web.

Segons ha pogut saber ElNacional.cat, altres empreses radiofòniques de l'Estat han estat avisades que podrien patir també aquests atacs.