"Eren dues altes fonts del Govern català i quan dic altes, vull dir altes". Amb aquestes paraules, el coordinador de redacció d'El Periódico, Luis Mauri, ha assenyalat avui durant la tertúlia d'El Matí de Catalunya Ràdio directament fonts de l'Executiu català com a responsables d'haver avisat el diari en qüestió del contacte de la CIA amb els Mossos.

Tot i que no ha volgut revelar la identitat de les fonts, Mauri ha assegurat que van ser "dues fonts que estaven al Consell Executiu", però ha demanat a Mònica Terribas que li permeti de "reservar les fonts com a bon periodista".

A més a més, el coordinador de redacció ha indicat que no és la primera vegada que els Mossos reben informació del Centre Antiterrorista Americà.

Aquestes declaracions de Mauri arriben l'endemà que El Periódico faci pública la capçalera de la suposada nota enviada per la CIA alertant d'un possible atemptat a la Rambla. Aquesta nova versió de la nota inclou indicadors de diferents camps, com "classification", "date", "from" o "to", la majoria d'ells buits. Els pocs que contenen informació indiquen que la comunicació va ser enviada el dia 21 d'agost, quatre dies després dels atemptats, anava dirigida al CITCO (Centre d'Intel·ligència Contra el Terrorisme i el Crim Organitzat) i duia per títol "Text of nota sent to Mossos on 25 May".

el periodico text sencer nota mossos