L’exministra Carme Chacón protagonitza un culebrot amb els veïns de la seva casa d’estiueig. El motiu? La pèrgola que la socialista ha instal·lat al seu jardí i que no compleix amb la normativa de la urbanització.

La casa és a la urbanització de luxe Mar de Pulpí, a Almeria, on Chacón passa els estius des de fa uns anys.

La disputa familiar va començar al 2011 quan els Chacón van instal·lar la pèrgola a la porxada del jardí incomplint la Llei de la Propietat Horitzontal. La llei preveu que qualsevol modificació que es fa en una façana compti amb el vistiplau de la comunitat de veïns.

L’estiu del 2014, la tensió entre els veïns i l’exministra va arribar al seu punt màxim. Només la retirada de la pèrgola va evitar, a l’últim moment, que seguís endavant una demanda interposada per la comunitat de propietaris.

Aquest estiu, però, els veïns tornen a estar en peu de guerra perquè la família Chacón ha tornat a instal·lar la pèrgola de la discòrdia al jardí. A més, tampoc tenen els arbres tallats a l'alçada que marca el reglament de la comunitat. 

Per tot això, la comunitat de veïns tornarà a valorar emprendre algun tipus d'acció legal contra l'exministra en la propera junta de propietaris.