L'ex membre de l'executiva del PSOE, Carme Chacón, s'ha apuntat a les crítiques de socialistes, C's i populars al discurs d'ahir de Gabriel Rufián al Congrés dels Diputats. Chacón ha publicat a Twitter un missatge amb una fotografia d'Artur Mas i Oriol Junqueras donant-se la mà. La imatge va acompanyada de la frase "Rufián, segur que això també et va fer molta vergonya", tot retraient que ERC "governa amb la dreta a Catalunya", en referència a la coalició de JxSí.  

Entre les respostes que ha rebut Chacón, hi ha la d'una regidora del propi PSC de l'Ajuntament de La Canonja (Tarragona), Lucía López Cerdán. La socialista recorda a Chacón, ex secretaria de Relacions Internacionals del PSOE, que va formar part dels membres de l'executiva que van dimitir, cosa que va deixar el partit a mans d'una gestora. "Ens has traït", l'acusa a la seva resposta, "ara no et facis l'ofesa". 

D'altra banda, molts usuaris han tirat d'hemeroteca i han contestat el missatge de Chacón amb imatges de la campanya del 20-D, quan ella era candidata del PSC per Barcelona sota el lema "Fem fora Rajoy", o amb els seus propis tuits de l'abril passat oposant-se a la gran coalició.