Si demà se celebressin eleccions al Parlament de Catalunya, JxSí tornaria a guanyar amb una forquilla de 60-62 diputats. Uns resultats semblants als del 27S. Segons el CEO, la coalició independentista se situaria en el 34,1% en intenció directa de vot, pujant un 3,2% respecte l'anterior onada. 

Pel que fa la CUP, baixaria dels 10 actuals a una forquilla de 6-8 escons amb un 5% d'intenció directa de vot, possiblement pel seu paper en tot el debat dels pressupostos. De fet, els cupaires aconseguirien retenir la meitat del seu electorat, però una tercera part ara es decantaria per JxSí (27,7%) o CSQP (8,9).  Amb aquests resultats, les forces independentistes sumarien com a màxim 70 diputats, 2 per sobre de la majoria absoluta, però si tirem a la baixa es quedarien amb 66.

És a dir, podrien perdre entre 2 i 6 escons, uns resultats que s'allunyen dels 72 diputats independentistes que hi ha ara mateix al Parlament. La tendència és molt semblant a la darrera onada del mes de març, malgrat que JxSí millora lleugerament, la majoria  independentista actual podria estar en perill per la caiguda dels cupaires.

Mentrestant, CSQP continuaria duplicant els seus resultats i podria passar a ser segona força a la cambra catalana amb una forquilla de 20-22 diputats. C's, que ara és líder de l'oposició, perdria suports i passaria dels 25 que té a tenir-ne entre 18 i 21. El PSC, que ara té 16 diputats, es mantindria en una forquilla de 16-17 diputats, un comportament semblant al del PPC, que ara té 11 escons i es quedaria amb els mateixos 11-12. 

Eleccions espanyoles

En Comú Podem i ERC aconseguirien entre 11 i 12 escons cadascuna si es tornessin a celebrar una eleccions generals, mentre que CDC i PSC aconseguirien entre set i vuit diputats cadascun, el PP aconseguiria cinc i C's estaria entre els quatre i cinc parlamentaris.

Per tant, els comuns es mantindrien o en perdrien un respecte els resultats del 26J, mentre que els republicans creixerien entre dos i tres escons respecte els nou que van aconseguir. Ara bé, en intenció directa de vot se segueix imposant el partit de Xavier Domènech amb un 24,3%, mentre que la candidatura de Gabriel Rufián obtindria un 20% en intenció directa.