CSQP seria la segona força al Parlament si demà se celebressin eleccions catalanes, segons el darrer Baròmetre d'Opinió Política del CEO, amb una forquilla de 20-22 diputats i una intenció directa de vot del 16,6%. Això significa que la formació de Lluís Rabell directament podria duplicar els 11 escons que té actualment.

Aquesta tendència ja es va reflectir en l'onada del mes de març. En aquell moment, els comuns ja es disputaven la segona posició amb C's, però els d'Inés Arrimadas encara es mantenien llavors com a líders de l'oposició. Ara, però, es gira la truita i CSQP ocuparia el seu lloc, bàsicament perquè Ciutadans perdria encara més suport. Passaria dels 25 parlamentaris que té a tenir-ne entre 18 i 21, quan al març només en perdia 3. 

Una altra dada molt significativa de CSQP és que el 30,5% dels catalans que els votarien, volen que Catalunya sigui un Estat independent. Aquest percentatge creix de manera important respecte l'anterior onada del mes de març, quan se situava en el 20,3%.