La diputada del PP Celia Villalobos ha lamentat, després de la mort de Rita Barberá, que no hagi pogut demostrar la seva innocència davant del jutge, i ha criticat que alguns ja l'haguessin condemnat abans de jutjar-la. Villalobos es referia així a periodistes, però bàsicament a usuaris de Twitter, a qui els ha etzibat: "Hi ha algú a Twitter que estigui dient això (referint-se a la presumpció d'innocència)?, Presumpció d'innocència, si us plau? Si l'heu condemnada a mort!".

Villalobos ha fet aquestes declaracions al programa 'Espejo Público' d'Antena 3, i després que un cop sabuda la mort de Barberá, alguns usuaris de Twitter hagin fet alguns comentaris sarcàstics i d'humor negre sobre la seva mort. 

Sobre aquests tipus de tuits, Villalobos també ha dit que "la Rita estava molt dolguda i destrossada i amb raó; si jo ho estava amb l'assumpte del Candy Crush, que era una ximpleria, imagina't com estava ella". Villalobos es referia així a l'escàndol mediàtic i l'allau de tuits contra ella, que va rebre quan es va publicar un vídeo on jugava a aquest joc durant un debat parlamentari.