Fa tres dècades que Celia Villalobos es dedica a la política. Aquest dimecres ha anunciat que ho deixa. Per fer-ho, ha escollit un dels programes de referència de la dreta espanyola, Espejo Público, d'Antena 3. En el seu comiat, no s'ha estalviat de disparar, amb subtilesa, algun dard cap al PP de Pablo Casado

A punt de fer 70 anys, una de les dirigents històriques dels populars -va ser ministra de Sanitat amb Aznar- plega veles. "S'acaba la meva carrera política", ha dit. "Vaig perdre un congrés, i algú havia de ser la figura dels perdedors i sóc jo". La també exvicepresidenta del Congrés es refereix a les primàries del PP d'ara fa mig any, les que va guanyar Pablo Casado. Ella, en canvi, va donar suport públicament a Soraya Sánez de Santamaría. 

Villalobos ha apuntat que no encaixa amb el projecte de Pablo Casado, "jo ja, l'escut del PP me'l trec, sóc Celia Villalobos". Així mateix, ha manifestat la seva frustració pel fracàs del Pacte de Toledo que ella pilotava. 

Sobre el seu futur, alerta al missatge a Susana Griso: "faré altres coses, espero que comptis amb mi, Susana". Si no la fitxen de tertuliana, sempre podrà passar els temps morts jugant partides al Candy Crush.