L'exministre socialista Celestino Corbacho, després d'un temps retirat de la primera línia política, ha tornat avui a fer campanya electoral en unes eleccions generals i aquest matí ha triat Cornellà de Llobregat, a tocar del municipi on va ser alcalde durant molts anys, per donar suport a Ciutadans i demanar el vot per Albert Rivera.

Corbacho, número tres de la candidatura de Manuel Valls a l'Ajuntament de Barcelona, ha aprofitat l'acte electoral per agrair a Ciutadans la "generositat" per formar part de la candidatura de Valls sense anar amb les seves sigles.

Davant d'una carpa de Ciutadans en un dels feus del PSC al Baix Llobregat, el que va ser alcalde de l'Hospitalet de Llobregat s'ha mostrat convençut que quan arribi la campanya per les municipals, els principals dirigents del partit, com Albert Rivera, Inés Arrimadas i Carlos Carrizosa, defensaran la candidatura. "Cs dona suport a la nostra plataforma a Barcelona i la gent que en formem part mirarem de participar en tot allò que Cs convingui i consideri", ha destacat.

Corbacho acompanyava en aquest acte electoral la número cinc de Cs per Barcelona, Carina Mejías, que ha assegurat que Valls també participarà en actes de la campanya de Cs per a les generals, i el portaveu de la formació taronja al Parlament, Carlos Carrizosa.