Els CDR han tallat per segon dia consecutiu la Diagonal, la Gran Via (a plaça Universitat i al carrer Padilla), la Ronda del Mig i la Meridana, amb la qual cosa s'ha produit un important col·lapse de trànsit a Barcelona.

Són quatre de les principals artèries de la capital catalana.

Més tard també ha quedat tallada la plaça de les Glòries, un dels principals nusos de vies de la ciutat.

Els Mossos han pressionat els manifestants de la Diagonal perquè es desplacessin, i han optat llavors per tallar la Ronda del Mig.

Minuts després, els CDR que estaven a la Ronda del Mig han tornat a pujar fins la Diagonal, la qual continuava tallada al trànsit per diversos furgons dels Mossos estacionats.

Un cop els agents de la policia catalana han desallotjat els CDR de la Diagonal per segon cop, els manifestants s'han tornat a dirigir cap a la Ronda del Mig i la Gran Via de Carles III i les han tallat. Aquest cop ho han fet amb barricades de contenidors. A més, han colpejat les baranes de la via a mode de cassolada.

tall cdr ronda del mig - elnacional

Joan Antich

Els CDR han decidit seguir baixant per la Gran Via de Carles III, arribant a tallar Travessera de les Corts i l'avinguda Madrid amb barricades de contenidors i tanques d'obra. Pocs minuts després que arribessin a l'avinguda Madrid, desenes de furgons dels Mossos i de la policia espanyola han arribat fins a pocs metres.

tall cdr gran via carles iii corts - joan antich

Joan Antich

Un cop allà, els agents antidisturbis han baixat dels vehicles i han efectuat diverses corredisses per dispersar els manifestants, els quals s'han desplaçat uns carrers per la mateixa avinguda Madrid. Després, els agents han començat a avançar lentament pel carrer acompanyats dels furgons per seguir desplaçant els CDR.