Nous talls dels CDR aquest dijous al vespre als principals accessos de Barcelona. En aquesta ocasió, coincidint amb l'operació sortida pel pont de desembre que comença demà mateix. Al tall de l'avinguda Meridiana, que avui ha estat el 53è consecutiu i s'ha produït una detenció, s'hi han sumat accions a la Gran Via i a la Diagonal.

Tots tres talls han començat simultàniament a les vuit del vespre. A la Meridiana, els manifestants han continuat amb la seva tàctica de creuar lentament el carrer amb el semàfor en verd per crear col·lapse en el trànsit. Una hora després, els Mossos -desplaçats a la zona amb desenes de furgons de les unitats antiavalots- han encapsulat els manifestants a la vorera.

Meridiana Resisteix

La policia catalana també ha començat a agafar manifestants i vianants que els semblaven sospitosos. Els han dut un per un fins els furgons i els han identificat. Finalment, un dels identificats ha estat detingut i ha estat traslladat fins la comissaria de les Corts.

Per altra banda els CDR també han tallat l'avinguda Diagonal a l'altura del carrer Numància. Aquests, a més, també han cremat exemplars de la Constitució espanyola amb motiu del 41è aniversari de la carta magna, que se celebra demà a tot l'Estat.

tall cdr diagonal cremant constitucio - diagonal resisteix

constitucion espanyola cremada cdr - diagonal resisteix

Diagonal Resisteix

Més tard, aquests manifestants han baixat pel carrer Numància i en arribar a la plaça de la Concòrdia del barri de les Corts han desconvocat la protesta i s'han emplaçat a tornar a manifestar-se el pròxim dimecres.

Per últim desenes de manifestants també han tallat la Gran Via amb el carrer Marina