Les protestes contra la inhabilitació del president Quim Torra per part del Tribunal Suprem han arribat fins a Madrid. Els CDR han protagonitzat una acció aquesta matinada i han col·locat una pancarta i dos caps de porc a la porta de la seu del Ministeri de Justícia. A la pancarta es podia llegir: "Sentencien-los".

"Avui hem anat al cor de la bèstia! Hola Ministeri de Justícia. Us hem deixat uns caps de porc a l'entrada. Si ens toquen a una respondrem totes, aquí o a Madrid", han piulat. 

Aquesta acció a la seu ministerial se suma a les protagonitzades ahir dilluns pels CDR per plantar cara a la ratificació de la sentència del TSJC que ha suposat la inhabilitació del president Quim Torra. A Barcelona els CDR es van manifestar pels carrers de la ciutat i van acabar davant de les portes del parc de la Ciutadella i han aconseguit entrar-hi per dirigir la protesta davant del Parlament. Durant les concentracions també van llençar caps de porc als agents dels Mossos.

CDRS caps porc Mossos d'Esquadra / ACN

Caps de porc llençats als Mossos d'Esquadra durant les protestes dels CDR a Barcelona / ACN

Abans de dirigir-se al Parlament, uns cinc-cents activistes es van aplegar fins a la delegació del govern espanyol, fortament blindada pels antiavalots dels Mossos d'Esquadra.