El Comitè de Defensa de la República Catalana de Londres ha tenyit de groc aquesta passada nit l'ambaixada espanyola de la capital anglesa. 

Segons el mateix CDR, la protesta, que ha tingut un caràcter efímer, ha estat respectuosa i pacífica. Afegeixen, a més, que "l'acció persevera en l'esperit de defensa pacífica de les nostres llibertats".

La motivació per dur a terme la protesta va ser la decisió del jutge Pablo Llarena de denegar la llibertat provisional i el permís de sortida puntual que havia sol·licitat la defensa de Jordi Sànchez perquè pogués anar al ple d'investidura, que en un principi estava programat per al proper dilluns.

Des del Comitè denuncien que la decisió de Llarena es basi en el risc de reiteració delictiva, "manipulant i ignorant deliberadament el caràcter pacífic i democràtic del moviment independentista català". En la mateixa línia, han protestat contra la resta de presos polítics i l'article 155 de la Consitutció espanyola. 

El CDR de Londres adverteix finalment que continuaran donant resposta "al feixisme espanyol" i treballaran per defensar la República.