Els CDR han tornat a convocar una mobilització amb l'objectiu d'arribar davant de la conselleria d'Interior. En un tuit publicat aquest dilluns, els CDR han instat als manifestants a assistir amb "globus plens de pintura". "Entre tots posem color al Departament d'Interior i els que la custodien", han animat.

Cal recordar que el conseller d'Interior, Miquel Buch, és en el punt de mira del col·lectiu des de fa mesos i, més concretament, des de la setmana passada per l'actuació dels Mossos durant els aldarulls. Els CDR acusen Buch de permetre i avalar la "violència i brutalitat policial" de la policia catalana contra els manifestants arreu de Catalunya.

Els CDR ja van manifestar-se davant del departament que dirigeix Buch el passat dimecres 16 d'octubre. En aquella ocasió, la manifestació va acabar en durs enfrontament entre Mossos i concentrats després de diversos llançaments de paper higiènic a la conselleria. Posteriorment, els enfrontaments van acabar amb grans fogueres, cotxes cremats i batalla campal a la Gran Via de Barcelona.

Fins aquest diumenge, el total de detinguts pels aldarulls ha pujat als 194. D'aquests, 28 han estat empresonats en forma de presó preventiva per ordre del jutge. "La solidaritat, la nostra millor arma!", han avisat els CDR.