La portaveu del PP en el Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, està buscant el responsable del Partit Popular que, des de Génova, està filtrant informació falsa sobre presumptes comentaris que la popular estaria fent en els seus cercles propers.

Segons ha pogut saber Confidencial Digital, la mateixa Álvarez de Toledo ha mostrat la seva indignació als periodistes polítics davant de certes informacions que s'han publicat i que no s'ajusten a la veritat.

La portaveu del PP assegura que ha estat llegint certes notícies i articles en els quals s'han escrit determinats comentaris que "mai" haurien sortit de la seva boca. Ha demanat més rigor periodístic als professionals quan aquests talps tornin a adreçar-se als comunicadors.

"Qui ha dit això, com ho ha dit i per què ho ha volgut dir?", ha afegit la portaveu parlamentària, que sí que ha preguntat a alguns periodistes sobre l'origen d'aquestes informacions. Davant d'aquesta situació, els comunicadors s'han limitat a respondre que totes aquestes dades arribaven des de Génova.