La portaveu parlamentària del PP, Cayetana Álvarez de Toledo, ha manifestat aquest divendres que no li agraden "els debats de gènere", perquè segons el seu criteri, "no pot haver-hi debats només de dones per ser dones, d'homes per ser homes, o d'homosexuals per ser homosexuals".

Ha declarat en una entrevista a esRadio, que no va veure el debat d'aquest dijous protagonitzat per dones de les cinc forces amb més representació parlamentària. Pel seu partit hi va acudir Ana Pastor, mentre abans dels comicis d'abril va ser la mateixa Álvarez de Toledo la que va representar el PP en un debat del mateix format. "No vaig poder veure'l perquè vaig estar ahir a Tarragona en un míting amb Rosa Díez", ha afegit, qui ha explicat que davant de l'acte del PP hi havia "una espècie de congrés de xenòfobs".

Així, ha assegurat que a l'acte hi eren Artur Mas, Quim Torra i Carles Puigdemont "per videoconferència". "Suposo que donaven les gràcies a Sánchez per les seves paraules que deien que la Fiscalia estava clarament a les seves ordres", ha criticat.

Finalment, Álvarez de Toledo ha arremès contra la candidata de JxCat, Laura Borràs, també present en aquest acte, perquè considera que "és com molt amable en les formes, però practica hipocresies deplorables del nacionalisme".