El debat sobre la qüestió de confiança pot haver passat factura a Ciutadans, que passaria de ser la primera força de l'oposició a ocupar la plaça de la quarta força parlamentària. I és que Catalunya Sí que es Pot (CSQP) es posaria les piles i passaria a representar l'oposició, malgrat que passarien d'un 11% dels vots del 27-S al 10%, segons el CEO.

C's, per la seva banda, passa del 7,3% al 6,4%. Però les coses pinten encara pitjor per al PP, que perdria un 1,8% –passen del 4,1% al 2,3%– i seria el grup amb menys representació a la cambra catalana. I no només això. Si el vot en blanc guanyés en escons, els passarien al davant amb un 2,8%. El PSC, que també perdria intenció de vot passant del 9,5% al 7,8%, mantindria mateixa posició –la tercera– a l'hemicicle.

Per tant, el Parlament quedaria pintat altra vegada per JxSí, però el seguiria CSQP. El PSC mantindria el tercer lloc, mentre que C's quedarien a la quarta posició, seguits de la CUP i, finalment, del PP.

Ara bé. Cal tenir en compte que un 17,3% dels 800 enquestats s'han mostrat indecisos, un 8,9% asseguren que no votarien i un 6% no ha volgut contestar la pregunta.