"Esteu disposats a impedir físicament que jutgin Mas, Ortega i Rigau?". Aquesta és la pregunta que el programa Catalunya Vespre de Catalunya Ràdio feia ahir cap a les 22.30 hores als oients a través d'una enquesta a Twitter i que ha emprenyat –de valent– alguns dirigents del Partit Popular​. I no només a ells. També a molts tuitaires, que han fet bullir la xarxa.

Tanmateix, però, l'emissora va aclarir dues hores més tard, a quarts d'una de la matinada, "quan preguntem si impediríeu 'físicament' el judici del 9-N volem dir si protestaríeu al carrer" i subratllaven que "qualsevol altra lectura és equivocada.

El corresponsal internacional de TV3 Nicolás Valle no va dubtar ni un segon a contestar aquesta segona piulada deixant clar que, tot i que "jo ho he entès correctament, s'ha de ser conscient de la perversitat".

I és que aquest segon tuit encara ha despertat més indignació a la xarxa. Una diputada de les Corts per Ciutadans ha arribat a deixar anar que "si ho entenem malament, és perquè som idiotes".

D'altres els han etzibat que "la pregunta està mal formulada".

Hi ha hagut, fins i tot, qui els ha titllat de "malalts".

D'altres els han emplaçat a demanar "disculpes".

Alguns usuaris han batejat l'emissora de "mitjà de comunicació colpista".

Entre crítiques inacabables, també hi ha hagut qui s'ho ha pres amb més humor utilitzant un GIF d'una parella al cinema que riu sense aturador.