A Catalunya PP i Vox només aconseguirien escons a Barcelona en les eleccions generals del proper 28 d'abril, segons una enquesta que publica l'ABC. El rotatiu indica que Vox obtindria dos escons per Barcelona però que és l'única circumscripció on la formació d'extrema dreta tindria la seva primera i única representació. El mateix passa amb el PP, que també aconseguiria 2 escons per Barcelona, 2 menys que en els comicis de 2016 (quan en tenia 4).

A Barcelona guanyaria el PSC amb 10 diputats, 5 més que en les darreres eleccions. Aquest partit sumaria 2 diputats a Girona, 1 a Lleida i 2 a Tarragona. Per darrera els socialistes, a Barcelona, vindria ERC amb 6 diputats, Ciutadans amb 5, Podemos amb 4 i Junts per Catalunya amb 3. 

Pel que fa a Girona, no hi hauria representants de la dreta ja que PP, Vox i Cs no tindrien cap escó. ERC i JxCat empatarien amb dos escons al Congrés dels Diputats. A Lleida guanyaria ERC, que obtindria dos representants, seguida del PSC i JxCat, amb 1 diputat respectivament. La resta de formacions no obtindrien representació per Lleida, segons el sondeig. 

Finalment, a Tarragona PSC i ERC empatarien amb 2 diputats i Podemos i Cs empatarien amb 1. La resta de formacions no aconseguirien cap diputat. En les eleccions del 26 de juny de 2016 els escons van estar més repartits a Tarragona, on totes les formacions van aconseguir 1 representant. 

En total, guanyaria les eleccions a Catalunya el PSC, amb 15 escons, seguit d'ERC amb 12, PDeCat i Cs amb 6 cadascun i els Comuns amb 5. A la cua quedarien PP i Vox amb dos diputats per partit. L'enquesta no preveu cap escó per a Front Republicà, que tot just aquests dies ha tancat l'acord per presentar-se a les eleccions. Finalment, cal tenir en compte que aquestes eleccions hi haurà 48 diputats en representació de Catalunya, un més que a l'anterior legislatura, ja que Barcelona n'ha guanyat un per canvis demogràfics.