El rànquing de recerques de notícies a Google aquest any a Alemanya situa en quarta posició la paraula "Catalunya" (Katalonien), per l'interès que ha despertat en aquell país el procés català. En primer lloc han quedat les eleccions alemanyes, el bitcoin i el G-20.

En canvi, als alemanys els ha interessat més el procés d'independència de Catalunya que no pas la crisi política amb Corea del Nord, que s'ha situat en cinquena posició. 

 

A Bèlgica, les personalitats internacionals més buscades han estat el president dels EUA, Donald Trump; el president de França, Emmanuel Macron, l'actor Kevin Space, el cantant Chester Bennington i en cinquena posició el president de Catalunya, Carles Puigdemont. Els usuaris, però, han buscat a Google el nom de "Charles Puidgemon". 

A l'Estat espanyol, Catalunya encapçala el rànquing general, seguida de l'atemptat de Barcelona, Bimba Bosé i el mateix Puigdemont. Per personalitats, la llista la lidera Bimba Bosé, seguida de Puigdemont, Ángel Nieto i Carme Chacón.