És la catalana més internacional i, segurament, també la que més passions aixeca dins d'Espanya. Per això, no podia faltar a les portades dels principals diaris l'endemà de la seva primera actuació a casa, després d'haver fet un històric salt a la fama mundial en poc més d'un any. La Rosalía, qui sinó?

Tant El País com El Mundo han reservat per la catalana un espai destacat entre negociacions i canvi climàtic. "El carisma de l'huracà Rosalía emociona a Barcelona en el primer dels seus concerts al Palau Sant Jordi", celebra El Mundo, mentre que El País aprofita per fer un repàs a "l'origen del fenomen" de "la nena que va ser estrella". 

Si la premsa de Madrid ja es desfà en elogis cap a la de Sant Esteve Sesrovires, a Catalunya només els ha faltat fer una edició especial. La majoria dels rotatius catalans presumeixen d'estrella amb potents imatges del concert a gran format i uns titulars que deixen el concert pels núvols: "emoció desbordada", "Rosalía imparable", "Reina Rosalía", "la diva brilla"... Un èxit més de la jove a la seva llarga llista. I avui, més. 

elpais.750

 

elmundo.750

 

abc.750

 

larazon.750 (1)

 

lavanguardia.750 (1)

 

elpunt avui.750 (1)

 

elperiodico.750

 

ara.750 (1)