Les cassoles han tornat a sonar per tot Catalunya per donar suport als presos en vaga de fam, alhora que demanar la seva llibertat i el retorn de tots els exiliats. Arreu del territori els també s'ha volgut recordar que els presos polítics han de tenir un judici just en el dia que se celebren 70 anys de la Declaració universal dels drets humans.

A Lledoners s'ha reunit un gran grup de persones just darrere del centre penitenciari amb la voluntat de poder fer arribar el missatge als presos polítics que es troben privats de llibertat. Precisament els presos polítics han estat un actor fonamental per cridar a la participació a la cassolada, com Jordi Sànchez, que ha animat a fer-se sentir als balcons.

Algunes de les cassolades, però, no s'han fet als balcons sinó a les places del pobles, aprofitant les concentracions setmanals per demanar la llibertat dels presos. Aquest ha estat el cas, entre d'altres municipis, d'Aiguafreda o Parets del Vallès. en aquest últim poble, la cassolada ha arribat després de mitja hora de silenci en suport dels presos i exiliats.