El candidat a presidir el PP Pablo Casado creu que és "molt difícil" que la reunió d'avui entre el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, i el president català, Quim Torra, surti bé tret que "acabin parlant de futbol".

En una entrevista a la Cope, Casado ha assegurat que el document previ plantejat per Torra per a aquesta trobada és "absolutament inadmissible" perquè es parla malament del Cap de l'Estat, es planteja com a punt de partida les lleis de desconnexió i es recull directament el dret a decidir, entre altres qüestions.

Per a Casado és un "mal punt de partida" i ha advertit el Govern espanyol que no ensopegui amb la mateixa pedra "per tercera vegada" després de l'"engany" dels separatistes a l'Executiu de Zapatero i la seva falta de lleialtat i "traïció" posterior amb el del PP, al plantejar el 9-N i una pretesa apel·lació a un dialogo.

Ha instat al Govern espanyol a aprendre del passat recent i deixar clar que no hi ha cabuda "per cap contemplació" amb qui ha donat un cop d'Estat que, a més, a alguns els està sortint "bastant barat".

Així, ha conclòs que "és molt difícil que la reunió surti bé tret que acabin parlant de futbol" perquè el full de ruta de Torra és molt clar i planteja una agenda de ruptura "sense cap tipus de problema", amb totes les seves estructures paral·leles.