El líder del PP, Pablo Casado, ha retret al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que no l'hagi trucat per negociar els pressupostos de l'Estat. "Diu que està disposat a negociar pressupostos i a mi no m'ha trucat. Ja sabia a qui trucaria, els de sempre: els independentistes, els 'batasunos' i els 'podemites'", ha afegit en la seva intervenció en l'acte de presentació dels candidats del PP a Astúries.

Segons Casado, avui és un "mal dia per a Espanya" tenint en compte que el Consell de Ministres ha aprovat el projecte de llei de pressupostos i l'ha qualificat de "tremendament dolent i letal pels interessos de l'economia espanyola". "Una proposta egoista, partidista, sectària, innecessària, irresponsable i irreal", ha conclòs.

Casado ha defensat que ell va respondre públicament a Sánchez que estava disposat a negociar els pressupostos i ha lamentat que només hagi trucat "els de sempre". Pel que fa al contingut dels comptes, el líder dels populars ha retret a l'executiu espanyol que torni al "sistema Zapatero" en comptes de preparar Espanya per no patir una crisi. 

Segons Casado, Sánchez "no ha deixat ni un impost per apujar" amb l'objectiu de pagar-se una "campanya electoral", en referència a l'augment de la despesa pública. Una despesa que ha qualificat d'innecessària amb l'argument que el PP ja l'havia fet en el marc dels pressupostos anteriors.