Després d'anys enterrades políticament, les teories de la conspiració al voltant de l'11-M han tornat a l'agenda política en el 15è aniversari dels atemptats. Primer havia estat Vox, i aquest dilluns s'hi ha sumat el PP. En un acte de l'Associació de Víctimes del Terrorisme (AVT) a Madrid, el seu president Pablo Casado ha demanat que es desclassifiqui informació sobre els atemptats "per arribar a la veritat, si hi ha algú que l'oculta o intenta mercadejar amb ella".

En aquest sentit, Pablo Casado ha assegurat que "si hi ha alguna informació que no coneguem, o que no es posés negre sobre blanc durant el macrojudici de l'11-M, seria bo que se sabés per rescabalament de les víctimes". S'ha referit també a les gravacions de l'excomissari Villarejo, que afirma que la cúpula policial de Rubalcaba sospitava que els serveis secrets de França i el Marroc estaven darrer l'11-M". Casado ha dit que aquestes informacions no haurien de ser "tabú" i que les víctimes han de saber "tota la veritat".

Aquestes declaracions han tingut resposta ràpida des de Ferraz. El secretari d'organització del PSOE i ministre de Foment, José Luis Ábalos, ha considerat una "indecència" que el PP de Casado vulgui "reobrir" la investigació. Li ha reclamat que demani perdó "per enganyar tota la ciutadania i a sobre fer una maniobra per seguir fonamentant una mentida".