Pablo Casado ha considerat aquest dimarts a la nit pitjor els CDR que Vox. En una entrevista a El Hormiguero de la televisió Antena 3, el president del PP ha considerat que Sánchez no actua contra els independentistes perquè "necessita els seus vots".

El presentador li ha contestat que potser ell necessitarà els de Vox, a la qual cosa ha respost: "No comparis. Avui per avui Vox... ja hem dit que estem en contra del tema de les armes i el que han dit d'immigració ho hem tret del document", en referència a les exigències del partit d'extrema dreta per donar suport al PP i a Cs per a la investidura a Andalusia. "Però el problema –ha afegit- és que els CDR estan actuant i Torra diu empenyeu, empenyeu".

Casado ha afirmat que a Catalunya hi ha "violents", tot i que ha puntualitzat que són "minoria". Però ha afegit que, des de la seva òptica, aquests "fan el que volen" perquè el president de la Generalitat, Quim Torra, els ho permet i el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, "no fa res perquè necessita els seus vots".