El líder del PP, Pablo Casado, assistirà aquest diumenge a Barcelona a l'acte de presentació de Josep Bou com a candidat dels populars a l'alcaldia de la capital catalana en els eleccions municipals de maig.

A l'acte, que se celebrarà a dos quarts de dotze, també hi participarà el president del PPC, Alejandro Fernández. El president d'Empresaris de Catalunya, Josep Bou, ha anunciat aquesta setmana la seva candidatura després que Alberto Fernández Díaz, líder del partit de l'Ajuntament durant molts anys, hagi anunciat que no repetirà com a candidat.

Bou es presentarà al capdavant "d'una llista que pretén que sigui majoritàriament d'independents" i reivindicant una ciutat "catalana i espanyola" que no caigui "al servei del separatisme".

L'empresari català va dir dimecres, quan va anunciar la seva candidatura, que el seu principal objectiu és "intentar que l'Ajuntament de Barcelona no caigui al servei del separatisme", perquè "Barcelona no pot ser la capital de la república". "El procés independentista no ha fet res més que portar problemes, va assegurar Bou.