"La Hispanitat és l'etapa més important de la història de l'home", aquest ha estat l'homenatge del president del PP, Pablo Casado, al Dia de la Hispanitat, el qual es va celebrar el passat 12 d'octubre. Ho ha dit en un acte que el seu partit ha fet a Andalusia.

"Aquell dia se celebra el fet més important de la història, en la meva opinió, només comparable a la Romanització", ha afirmat. El líder popular ha justificat aquestes paraules explicant que "mai abans l'home havia aconseguit traslladar la cultura, la història, la religió i la història d'una nació a tants llocs a la vegada".

Casado també ha volgut citar un "bonic" paràgraf de la Constitució de Cadis de 1812. Concretament aquell que parla dels "espanyols dels dos hemisferis". Casado ha volgut acabar la seva intervenció amb la reflexió que "a vegades no som conscients que un poble mil·lenari i una nació centenària ha fet tant per la humanitat". "Quin altre país creieu que pot dir que un nou món va ser descobert per ells?".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat