Les primàries del PP han desbordat la tensió al partit conservador, en particular, entre María Dolores de Cospedal i Pablo Casado, fins al punt que portaveus de les dues candidatures han anunciat que podrien impugnar els resultats d’algunes meses, entre les quals de Barcelona.

Tot i que fins al migdia les votacions s’havien desenvolupat, segons el comitè organitzador, “sense incidències remarcables”, poc abans de tancar-se les votacions han començat a saltar les denúncies d’irregularitats en algunes meses.

De moment, l’equip de Cospedal ha anunciat que podria impugnar diferents meses de Barcelona ―Eixample i Sarrià―, on denuncia irregularitats i pressions de la candidatura de Casado, mentre que des de la candidatura de Casado s'han denunciat també pressions i que en una de les meses d’Oriola (Alacant), hi ha constància del vot d’algú no inscrit al cens.

El coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maillo ha aconsellat en declaracions a La Sexta esperar a veure “quin calibre tenen aquestes informacions”.