El pretés gir al centre del PP de Pablo Casado no només es nota en la decisió d'aparcar el 155. També en la seva aposta per les persones que donaran la cara pel partit en la campanya electoral. Des de Gènova ara aposten menys per la polèmica Cayetana Álvarez de Toledo, que en les anteriors eleccions va tenir un important protagonisme, i aposten més per l'expresidenta del Congrés, Ana Pastor, situada en la corrent moderada de la formació. Sense anar més lluny, serà ella qui en representi les sigles al debat de dones.

Es tracta del debat televisiu que organitzarà LaSexta el dijous 7 de novembre, un dia abans del tancament de la campanya electoral, moderat per la periodista homònima Ana Pastor. També hi participaran Maria Jesús Montero pel PSOE, Irene Montero per Unidas Podemos, Inés Arrimadas per Ciutadans i Rocío Monasterio per Vox. Així ho ha anunciat la pròpia cadena de televisió.

En l'anterior ocasió, qui havia d'anar a aquest debat era justament Cayetana Álvarez de Toledo, cap de llista per Barcelona, tot i que finalment no va poder assistir-hi en estar malalta. Va ser substituïda per Edurne Uriarte, llavors número tres de la candidatura de Madrid.

Ana Pastor és la gran aposta de Pablo Casado per a les eleccions del 10-N. L'exministra i expresidenta del Congrés serà la número dos del líder del PP a la llista de Madrid, relegant el també polèmic Adolfo Suárez Illana, fill de l'expresident espanyol.