El president del Partit Popular, Pablo Casado, va presidir el 22 de març de 2012 un acte de les Noves Generacions del PP a Hortaleza pagat de manera il·lícita amb subvencions de diners públics concedides a la fundació Fundescam per a altres fins. Així ho ha avançat la Cadena SER aquest dimarts a partir d'un document de la Guàrdia Civil que forma part dels annexos de l'informe per al jutge del cas Púnica.

La Fundescam (Fundació per al Desenvolupament Econòmic i Social de la Comunitat Autònoma de Madrid) era una entitat creada el 2000 pel Partit Popular de Madrid i que, en teoria, s'havia de dedicar a desenvolupar cursos de formació, editar llibres, realitzar estudis i celebrar cursos, seminaris o conferències a la comunitat. 

Les seves activitats han estat investigades i vinculades posteriorment amb el presumpte finançament il·legal del PP ja que, amb 15 anys de funcionament, mai hauria dut a terme cap curs de formació dels que s'atribuïa i només era utilitzada com una via per finançar irregularment amb fons públics procedents de subvencions les despeses de les campanyes electorals del PP.

A l'acte que ara ha resultat ser pagat de manera il·legal, Pablo Casado, llavors president de NNGG, i Ignacio González, llavors vicepresident de la Comunitat de Madrid, parlaven sobre "els problemes de la joventut espanyola" i destacaven que la Comunitat de Madrid era "un exemple a seguir per a la resta d'Espanya".