Un veí de Sant Cugat del Vallès va veure’s embolicat ahir dilluns en un conflicte de competències entre cossos policials quan va trucar al 112 i va alertar els Mossos d’Esquadra de la presència de dues persones sospitoses en una casa propietat de la dona del jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena.

Segons avança El Periódico, el veí es va inquietar per la presència d’aquestes dues persones i va donar l’alerta al 112, fent esment que es tractava d’una casa de Llarena, tot i que la propietària és, de fet, la seva dona. En tot cas, els Mossos d’Esquadra van enviar-hi agents per esbrinar els fets, amb les hipotesis que es tractés de lladres o bé que es tractés d’una acció de protesta per l’activitat de Llarena al Tribunal Suprem, on investiga la causa contra l’independentisme.

Al final però, no es va tractar d’una cosa ni de l’altre, ja que els dos sospitosos eren en realitat agents del Cos Nacional de Policia, que realitzaven tasques de protecció i vigilància del domicili del jutge, un extrem que els Mossos desconeixien i que ha causat cert malestar al cos.