Tant la defensa de la Infanta Cristina, l'advocat Pau Molins, com la d'Iñaki Urdangarin, l'advocat Mario Pascual Vives, han demanat l'absolució de la parella. Molins no només ha demanat la "lliure absolució" de Cristina de Borbó, sinó també que "es restableixi la justícia per a ella".

Ho ha demanat després que el sindicat Manos Limpias hagi exercit, a parer seu, "un abús del dret" contra ella i hagi actuat amb una "gravíssima temeritat" i amb "mala fe processal" per demanar vuit anys de presó a la Infanta per haver actuat com a cooperadora necessària de dos delictes fiscals.

Per tot això, i acollint-se a l'article 247 de la Llei d'enjudiciament civil sobre el respecte a les regles de la bona fe processal, ha exigit que s'imposi una sanció a aquesta acusació popular i, a més, pagui les costes. 

L'advocat d'Urdangarin també manté la innocència del seu client, mentre que la Fiscalia anticorrupció manté una condemna de 19 anys i mig de presó per ordir i liderar amb el seu excompany Diego Torres –l'advocat del qual també n'ha demanat l'absolució– una trama empresarial amb què –suposadament– van embutxacar-se uns 6,2 milions d'euros de l'Administració pública. 

Pascual Vives ha volgut deixar clar davant els mitjans de comunicació que "ningú no ha fet res dolent" i ha subratllat que "no s'ha comès cap delicte".