El feminisme ha omplert els carrers i també les institucions de Catalunya, l'Estat i la resta del món amb motiu del Dia de la Dona. I Vox, com és habitual, no ha volgut silenciar el seu discurs negacionista sobre la violència masclista.

Un dels cartells més polèmics és aquest. "Ni soles ni borratxes", diu, banalitzant d'aquesta manera les agressions que moltes dones pateixen durant la nit en ambients com el de l'oci nocturn. "La majoria de les espanyoles no se senten representades pel model denigrant i vulgar de dona que promouen les feministes", etziben.

"Aquest feminisme és violència", diu el hashtag del partit ultra. En aquest mateix sentit, un altre dels cartells acusa el feminisme de "no protegir" les dones. "La cadena perpetua, sí", afegeixen, en referència a la seva proposta d'establir la cadena perpetua per als condemnats per violació.

El partit d'extrema dreta espanyolista tampoc s'està de carregar amb demagògia contra el ministeri d'Igualtat, dirigit per Irene Montero (Podemos). "451 milions d'euros per a Igualtat, 0 euros per a l'hostaleria", critiquen. També acusen el feminisme de dividir la societat espanyola.

Un altre dels cartells fa referència al veto parental que el partit promou. "Amb els meus fills no t'hi fiquis", diu. I és que Vox insisteix en aplicar un 'pin' parental per evitar que els alumnes en edat escolar rebin educació sobre violència masclista, igualtat, tolerància i sexualitat.

"Les feministes s'han atribuït la representativitat de totes les dones. Tanmateix, la majoria de les espanyoles no es veuen representats en l'odi contra l'home i en els discursos violents del feminisme", conclouen amb el lema 'No parleu en el meu nom'.