Els treballadors de la conselleria de Territori i Sostenibilitat s'han dirigit al seu màxim responsable, Josep Rull, per agrair-li la seva feina i per reivindicar la legitimitat del seu càrrec. "Per nosaltres, conseller, continues sent el nostre conseller i lluitarem, tossudament alçats, fins aconseguir la teva llibertat, i la de resta del Govern", exposen una emotiva carta.

Els treballadors de Territori i Sostenibilitat han adreçat una carta a Rull, en què li traslladen el seu "suport i escalf davant l'injust empresonament imposat per l'Estat espanyol" i el seu "reconeixement" per la seva tasca al capdavant del Departament. En la missiva, els treballadors també li deixen clar que reconeixen el president Carles Puigdemont i el seu Govern com els "legítims" perquè són els "emanen del Parlament escollit democràticament el 27 de setembre del 2015".

Els treballadors expliquen a Rull que el 26 octubre ja van aprovar un manifest de rebuig contra la possible aplicació del 155 i que des de l'empresonament de diversos consellers del Govern, a més dels del president de l'ANC i d'Òmnium, estan duent diverses accions per mostrar el seu rebuig, com les concentracions periòdiques davant de la seu del Departament i la participació en manifestacions o enganxades de cartells.