El president Quim Torra ha enviat una carta a la líder de l'oposició al Parlament, Inés Arrimadas, en la qual reitera la seva disposició al diàleg dins la de la ronda de consultes que ha engegat amb els líders polítics, i després que s'hagi suspès per desacord amb Ciutadans la reunió que tenien agendada.

Torra expressa a la missiva la “disposició màxima al diàleg amb tothom”, i, especialment, amb Cs. “En el nostre cas, no posarem cap condició al diàleg. No li demanarem a vostè o al seu partit que renunciïn al seu projecte polític per a poder establir un diàleg reposat i respectuós”, subratlla el president. 

El president defensa els "símbols i proclames a favor de la democràcia, la llibertat i els drets de la ciutadania". Arrimadas va anunciar aquest dijous que no se sentiria convocada a la reunió amb Torra prevista per aquest divendres a les 10:00 mentre el Govern mantingués la pancarta que demana l'alliberament dels "presos polítics" i el llaç groc a la façana del Palau de la Generalitat.