El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, es va convertir en pare primerenc el passat 7 de març i va donar la benvinguda a la seva filla amb un missatge d'empoderament femení: "Que siguis una dona valenta i extraordinària".

Ara, el també conseller d'Economia i Hisenda ha escrit una carta a la seva filla que ha compartit a la pàgina d'ERC. "Tot just acabes de néixer, amb prou feines obres els ulls i experimentar la sensació de tenir-te per primer cop als braços m'ha generat una alegria inexplicable amb paraules. Sóc profundament feliç", comença dient Aragonès al mateix temps que li explica que té una mare "extraordinària".

El vicepresident recorda que la seva filla va arribar la vigília del 8 de març, el Dia Internacional de les Dones, i li fa saber que, actualment, s'està "vivint tota una revolució feminista". En la mateixa línia, matisa que el feminisme és "una lluita contra la injustícia, la discriminació i la intolerància vers les dones, una lluita per l'emancipació que està canviant el món i que ens interpel·la a tots, també als homes".

Pere Aragonès assegura estar orgullós de veure com "marees de color lila desborden un any més els carrers de tota Catalunya" i de com "cada dia estem transformant la societat per deixar enrere el patriarcat i enviar el masclisme a la paperera de la història".

El vicepresident desitja per la Clàudia "un món en el que puguis anar on vulguis sense por, on la teva veu i la de totes les dones siguin escoltades -i decideixin- sense cap prejudici de gènere, on ja no existeixi la bretxa salarial, on hagi desaparegut qualsevol rastre de violència de gènere i el masclisme deixi d'impregnar bona part de la nostra societat".

Mentre no arriba aquest futur que Aragonès vol per la seva petita, li promet que no deixarà de lluitar per veure-la créixer en un país just i igualitari, perquè pugui viure en "una República Catalana lliure, de dones i homes lliures".