El número 2 de Ciutadans per les eleccions catalanes del 21-D, Carlos Carrizosa, ha avisat que "quan es vota a les urnes no valen els manifestòmetres". Després de visitar Sant Boi, i en referència a la manifestació pels presos polítics celebrada a Brussel·les aquest dijous, Carrizosa ha dit que el que val són els vots i no els assistents a les manifestacions. "La democràcia no es construeix a cop de manifestació, sinó amb vots" ha asseverat. 

D'altra banda, ha valorat l'últim sondeig electoral i ha remarcat que el PSC no és en cap cas ''el seu rival'' sinó que ho són ''els separatistes'' però ha tornat a demanar al líder socialista, Miquel Iceta, que defineixi si pactarà amb independentistes i aclareixi si vol ''continuar amb el procés o acabar amb ell''.

Per últim, ha respectat els que es manifesten a Brussel·les, però ha dit que l'electorat independentista es mobilitza "quan ho volen els seus dirigents" i els hi ha recordat que Carles Puigdemont va plantejar una consulta sobre la permanència a la UE, mentre que Ciutadans ha "més que demostrat" el seu europeisme.