El diputat de Cs Carlos Carrizosa ha aprofitat la sessió de control d'aquest dimecres al Govern per atacar al conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró. Carrizosa ha preguntat a Puigneró si es conseller per la seva actuació durant l'1-O, segons el diputat de Cs "robant il·legalment les dades dels ciutadans", i pels seus tuits "antiespanyols i supremacistes". 

A més, ha assegurat que Puigneró és especialista en plantar al Rei, en referència als actes del Mobile World Congres, i ha assegurat que això és el que vol fer ara el president Quim Torra amb la inauguració dels Jocs del Mediterrani. "Volen dividir-nos i arruïnar-nos", ha assegurat. Finalment, Carrizosa ha demanat a Puigneró que quan "cregui que és un activista d'un CDR, obri el seu compte corrent", en relació a que veurà el sou de conseller. 

Cs ha assegurat que estaran "atents" perquè el conseller no "abusi del seu càrrec" i ha amenaçat a Puigneró assegurant que per les "irregularitat" de l'1-O "ja respondrà".

Puigneró ha evitat entrar en el joc de Carrizosa i s'ha limitat a assegurar que la conselleria de Polítiques Digitals és "molt necessària en el moment que vivim" i que si vol saber com ha arribat a conseller li hauria de preguntar al president Quim Torra, que és qui el va nomenar.