Ciutadans ha carregat contra Sanchis per ser “un independentista radical” i ha qüestionat la neutralitat de TV3.

El portaveu de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha aprofitat la sessió de control al Govern del ple del Parlament per preguntar-li sobre la política relativa als mitjans de comunicació catalans. Com porten fent d’ençà que es va conèixer el nomenament de Vicent Sanchis, el partit ha carregat contra el nou director de TV3: “No han trobat ningú més radical per dirigir TV3?”.

Segons considera la formació taronja, el Govern està invertint “una pluja de milions” a la televisió pública per fer de “braços de l’Executiu”. Per això consideren que el Govern ha nomenat a “l’independentista més convençut” però han lamentat que "contribueixi" a posar en entredit la “credibilitat” de TV3.

El conseller de Cultura, Santi Vila, ha recordat que Sanchis és “un periodista de reconegut prestigi que no és militant de cap partit”. Sobre la feina de TV3, Vila ha recordat que la televisió pública ha de “garantir i protegir la llengua i identitat catalana” i, segons ha recordat, és la televisió “amb més credibilitat”.