El nou president del grup de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha intentat sortejar com ha pogut la crisi oberta dins el partit pel canvi d'estratègia i les dimissions com la de Toni Roldán. En roda de premsa a la cambra catalana, Carrizosa ha desvinculat la marxa de Roldán dels pactes amb Vox i ha assegurat que es tracta de l'oposició del partit a la investidura de Pedro Sánchez. 

Per aquest motiu, ha considerat que "qui ha canviat de posició és Toni Roldán" i no el partit, i ha recordat que Cs es va presentar a les eleccions del passat 28 d'abril prometent que no investirien a Sánchez. En aquest sentit, ha acusat els socialistes d'evitar governs "constitucionalistes" en alguns municipis catalans pactant amb "els autors de les bèsties tarades" i dels que van "fer el cop a la democràcia", en referència a JxCat i ERC, i també a la resta d'Espanya, on els ha acusat de pactar amb els "populistes" i els "hereus d'ETA". 

Per tot això, considera que el vot de Ciutadans a la investidura de Sánchez ha de ser negatiu. "Dir no a Sánchez no és de dretes, és de centre liberal i de pura raó. Dir no a Sánchez no té color polític", ha defensat, assegurat que és el que van "prometre als ciutadans" que els van votar.